Over ons

2Impact werkt met een team senior professionals met verschillende achtergronden waaronder werktuigbouwkunde, milieukunde, tax, finance, accounting en reporting en marketing en communicatie. Met dit multidisciplinaire team en in samenwerking met onze partners ontzorgen wij onze klanten in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Van het vaststellen van een visie en ambitie en het creëren van een circulaire strategie tot het opstellen van een duurzaamheidsverslag of geïntegreerd jaarverslag. Onze consultants zijn handson en brengen ervaring mee uit het bedrijfsleven. We gaan lange termijn relaties aan met onze klanten waardoor we hen kunnen begeleiden in iedere stap die zij maken op weg naar een bedrijf met netto positieve impact. 

Esther de Graaf

Managing Director

Organisaties begeleiden in succesvol verduurzamen is wat Esther drijft. Haar carrière startte zij als financial, maar sinds meer dan 10 jaar ligt haar focus op geïntegreerd denken en rapporteren. Zij ziet wat bedrijven nodig hebben om de volgende stap te maken op hun duurzaamheidsreis en past haar rol en advies daarop aan. Naast haar werk als adviseur geeft zij les aan Nyenrode en is ze gastdocent aan de CSR Executive opleiding van de Erasmus Universiteit. Haar expertise is geïntegreerd sturen en rapporteren. 

Esther de Graaf
Nishant Parekh

Nishant Parekh

Senior Consultant

De maatschappij duurzaam en circulair maken, dat is waar Nishant elke dag zijn bed voor uitkomt. Het liefst stelt hij met klanten een gedurfde toekomstvisie vast om van daaruit passend beleid, programma's en projecten te identificeren. Hij brengt 12 jaar ervaring mee met het werken in duurzaamheidsteams in verschillende sectoren. Zijn expertises zijn klimaat, circulair ontwerp, ecodesign, prestatiemeting, materialiteitsanalyse en verslaggeving. Op het gebied van circulariteit werkte hij samen met toonaangevende denktanks en heeft hij bijgedragen aan internationale publicaties.

 

Aron Klinkenberg

Junior Consultant

Ondanks zijn nog prille carrière is Aron zeker geworden van één zaak: het bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Hij is ervan overtuigd dat voor elke onderneming waarde ligt in het integreren van duurzaamheid in de kern van haar bestaan. Hen hierin ondersteunen middels een concrete, transparante doch persoonlijke aanpak is waar hij voor staat en wat hij uitdraagt. Gedurende zijn opleiding aan de Rotterdam School of Management en zijn tijd als student consultant heeft hij nieuwe kennis en een frisse blik verkregen op wat duurzaamheid kan betekenen voor individuen en ondernemingen. 

Aron Klinkenberg
Janneke Delwel

Janneke Delwel

Junior Consultant

Janneke heeft als doel om bij te dragen aan een economie die het welzijn van mens en milieu vooropstelt. Tijdens haar stages op het gebied van Human Rights Due Diligence zag ze van dichtbij dat bedrijven veel potentie hebben om dit te bewerkstelligen. Dit motiveert haar om als consultant duurzaamheidsthema’s en richtlijnen te vertalen naar bruikbare handvatten voor bedrijven. Janneke deed haar master Environment and Resource Management  aan de VU en werkte als student consultant aan verschillende projecten. 

Elise Luring

Medior Consultant

Elise heeft ruim 5 jaar professionele ervaring in de textielindustrie als Corporate Social Responsibility manager, inkoper en strategisch manager. Elise heeft duurzame en eerlijke exportketens opgezet in landen als India, Bangladesh en Roemenië. Daarnaast heeft zij veel kennis en ervaring met certificeringen als B Corp en World Fair Trade Organization (WFTO). Met deze praktische internationale ervaring en een master in Cultural Anthropology: Sustainable Citizenship, is het Elise haar ambitie om diverse organisaties te inspireren en te begeleiden in duurzaamheidstrategie en rapportage. Haar expertise ligt bij organisaties met waardeketens in fragiele en complexe omgevingen.

Elise Luring
Jayasutha Sreekanth

Jayasutha Sreekanth

Medior Consultant

Jayasutha heeft een passie voor het interpreteren van data om bij te dragen aan wereldwijde duurzaamheid. Door haar ervaringen in India, Singapore, Nigeria en Nederland is ze in staat om klanten te helpen bij het bevorderen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Met een achtergrond in Environmental System Analysis and Scenarios, heeft ze veel kennis van complexe ecologische vraagstukken. Jayasutha's expertise ligt op het snijvlak van datagedreven inzichten en praktische duurzaamheidsstrategieën. Met haar toewijding aan het creëren van een duurzamere planeet in combinatie met haar internationale achtergrond , draagt ze bij aan positieve verandering voor organisaties.

Sandra Schep

Junior Consultant

Sandra wil zich actief inzetten voor een samenleving waarin we in harmonie met de natuur leven. Na haar master Global Business and Sustainability aan de Rotterdam School of Management wil ze haar carrière wijden aan duurzaamheid de standaard maken bij zowel bedrijven als individuen door naar het gehele systeem te kijken. Tijdens haar tijd als junior investment analist bij een sociaal investeringsfonds heeft ze van dichtbij gezien dat dit mogelijk is. Dit motiveert haar om bedrijven op een positieve manier te adviseren en ondersteunen om duurzaamheid in hun kern te integreren.

Sandra Schep
Bahar Keskin den Doelder

Bahar Keskin den Doelder

Associate Consultant

Bahar's passie is duurzaamheid concreet maken. Zo creëert ze samen met haar klanten positieve impact. Duurzaamheid inzichtelijk te maken in woorden én getallen ziet zij als dé manier om het vertrouwen van stakeholders te winnen. Bahar heeft oog voor detail en houdt van “ter zake komen”. Met meer dan 20 jaar ervaring als duurzaamheidsadviseur heeft zij ervaren dat het mogelijk is om een positieve impact te maken op “people” en “planet” terwijl je “profit” blijft maken. Bahar is lid van de adviesraad van een durfkapitaalbedrijf dat investeert in digitale technologieën voor een koolstofvrij energiesysteem.

Maaike Snijder

Associate Consultant

Duurzaamheid is een sterke drijfveer van Maaike. Zij begon haar loopbaan bij de Rijksoverheid in diverse financiële- en managementcontrol-functies en heeft sinds 5 jaar ervaring als duurzaamheidsadviseur. Als consultant richt zij zich erop duurzaamheid integraal onderdeel te maken van de strategie, sturing en verslaglegging. Maaike is gericht op resultaat en door haar positieve energie brengt ze een ‘can do’ mentaliteit mee. Naast haar werk als consultant is Maaike als onderzoeker werkzaam voor het lectoraat Publieke Inkoop bij de Haagse Hogeschool.

Maaike Snijder
Nienke Rothuizen

Nienke Rothuizen

Associate Consultant

Nienke is een ervaren communicatieprofessional met een focus op duurzaamheid. Sinds een aantal jaar is ze werkzaam in de energietransitie, waarbij ze zich heeft gespecialiseerd in ‘integrated thinking and reporting’. Daarnaast volgde ze de opleiding Corporate Social Responsibility aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Verder is ze hoofd marketing en communicatie strategie van de Architectuur Biennale Rotterdam en werkte ze onder meer voor afval- en energiebedrijf AEB Amsterdam, de Sonsbeektentoonstelling, de VU Amsterdam en woningcorporatie Ymere. Met haar stichting Pearl ondersteunt ze projecten in haar geboortestad Beiroet.

Medior Consultant Sustainability Strategy and Reporting

32-40
Als medior consultant bij 2Impact ga je vanaf de eerste dag aan de slag op klantprojecten. Je faciliteert de totstandkoming van een strategie, voert een materialiteitsanalyse uit of adviseert over het jaarverslag. Als medior stuur je junior consultants aan en begeleid je hen in hun werk en in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook schrijf je mee aan offertes, werk je mee aan het ontwikkelen van nieuwe proposities en trainingen.
Lees meer

Junior Consultant Sustainability Strategy and Reporting

32-40
We zijn altijd op zoek naar talentvolle starters. Bij 2Impact ga je als junior consultant vanaf de eerste dag aan de slag op een klantproject. Je adviseert over of werkt mee aan een jaarverslag, voert een materialiteitsanalyse uit, interviewt stakeholders, verzorgt een workshop of maakt een analyse. Daarnaast schrijf je mee aan offertes, werk je mee aan het ontwikkelen van nieuwe proposities en trainingen.
Lees meer

Senior Consultant Sustainability Strategy and Reporting

32-40
Als Senior Consultant Sustainability Strategy and Reporting bij 2Impact ga je vanaf de eerste dag aan de slag op klantprojecten. Je adviseert over of leidt een jaarverslagtraject, begeleidt een materialiteitsanalyse, interviewt stakeholders, verzorgt workshops en trainingen. Als senior adviseur stuur je junior consultants aan en begeleid je hen in hun werk en in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Ook doe je acquisitie en ontwikkel je nieuwe proposities en trainingen.
Lees meer