CSRD/ESRS in one day

Wil je met jouw bedrijf een impact maken, maar zit jij met de vraag hoe je de CSRD/ESRS nou echt goed implementeert?
2Impact

Zet jouw organisatie de eerste stap naar een duurzame toekomst en wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf voldoet aan de Corporate Sustainability Reporting Directive? Dan is deze ééndaagse training precies wat je nodig hebt.

Ons uitgebreide programma zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame ontwikkeling, ESG en duurzaamheidsverslaggeving. We behandelen niet alleen de achtergrond en vereisten van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), maar ook de opzet en inhoud van de European Sustainability Reporting Standard (ESRS). Bovendien laten we zien hoe deze raamwerken samenhangen met andere rapportagestandaarden zoals GRI, TCFD en SASB.

In de middag gaan we dieper in op de dubbele materialiteit en laten we aan de hand van theorie en voorbeelden zien hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. We bespreken de implementatie van CSRD/ESRS op basis van een geïntegreerde benadering en we helpen je bij het opstellen van een roadmap voor de implementatie van CSRD/ESRS binnen jouw organisatie.

Heb je nog vragen over de training? Aarzel dan niet en stuur gerust een mail naar info@2impact.nl. Onze training wordt gegeven door Esther de Graaf, Managing Director van 2Impact en specialist op het gebied van geïntegreerde verslaggeving. Esther is tevens docent aan de Business Universiteit Nyenrode en gastdocent binnen het Corporate Social Responsibility Executive Programma van de Erasmus Universiteit. Met haar expertise en ervaring ben jij verzekerd van een training op hoog niveau!

Praktische informatie

Datum Dinsdag 4 april
Tijd 9.00-18.00 uur
Locatie Groothandelsgebouw Rotterdam
Prijs 895
Trainers Esther de Graaf

Aanmelden